Werkwijze

Na een eerste kennismaking met Geerts Engineering waarin eisen, wensen en mogelijkheden besproken worden, maken wij voor u een vrijblijvende offerte.

De concept uitvoering is een gedegen en doordacht ontwerpvoorstel in 3D, hierin worden de technische knelpunten zichtbaar gemaakt en opgelost. We dragen er zorg voor dat het ontwerp de gewenste functionaliteit heeft en volledig voldoet aan de gestelde eisen en wensen van de opdrachtgever. Zo vindt er regelmatig overleg plaats met de opdrachtgever over de voortgang van het project.

Door deze werkwijze staat we garant voor een efficiƫnt en effectief ontwerpproces, waarbij onnodig lange doorlooptijden en hoge projectkosten vermeden worden.Op verzoek van de opdrachtgever kunnen we eveneens zorg dragen voor de complete realisatie van een door haar ontwikkeld ontwerp.

Door gebruik te maken van diverse samenwerkingsverbanden die Geerts Engineering heeft met specialistische bedrijven in de diverse disciplines kan ook worden voorzien in bijvoorbeeld de elektronische besturing, fabricage en assemblage van het uiteindelijke product.